masina rasturnataUn șofer italian a ațipit la volan, se pare, când se întorcea de la o nuntă, luni dimineață, 24 august, și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț, în satul Poiana, comuna Brusturi. În urma acestui accident, o bătrână de 68 de ani, ce se afla pe bancheta din spate a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale la Spitalul Orășenesc din Târgu Neamț.

 

„Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 63 ani, din Italia, conducea un autoturism pe DN 15C, pe raza localității Poiana, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma evenimentului rutier a rezultat accidentarea gravă a pasagerei de pe bancheta din spate a autoturismului, în vârstă de 68 ani”, a declarat subcomisar Constantin Irina, din cadrul IPJ Neamț.

„Se pare că şoferul italian, care se întorcea de la o nuntă, a aţipit la volan. Victima accidentului, o femeie de 68 de ani, a fost transportată de un echipaj cu asistent medical la CPU a Spitalului Orășenesc Târgu Neamț, cu diagnostic de contuzie lombară”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta șefă a Serviciului de Ambulanță Județean Neamț.

Poliția efectuează cercetări față de conducătorul auto italian pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

O altă mașină s-a răsturnat în șanț, tot în zona Târgu Neamț, în comuna Grumăzești, ieri, 24 august. În urma accidentului, un băiețel de 5 ani a fost rănit ușor la cap și a fost transportat la CPU al Spitalului Orășenesc Târgu Neamț. (Oana IOSUB-TOMA)

Nota redacţiei: Fotografia este una generică, nu provine de la locul accidentului.

Articolul precedentLicean din Piatra Neamţ, premiant la poezie pe ţară! Un alt premiu merge la Suceava!
Articolul următorReguli noi la examinarea auto! Vezi care sunt avantajele!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.