Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Gâdinți, a ajuns în Centrul de Primiri Urgențe Roman, cu politraumatisme, în urma unui accident rutier ce a avut loc pe Drumul Național 15D, în localitatea natală. Accidentul a avut loc astăzi, 30 iulie, în jurul orei 05:40. Tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare autoturismul răsturnându-se pe cupolă la marginea șoselei.

Mașină răsturnată pe cupolă, un tânăr de 19 ani a ajuns în spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii romașcani au găsit victima încarcerată în interior.

“La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au găsit un autoturism răsturnat pe partea carosabilă în care se afla o persoană încarcerată.

Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru descarcerarea victimei, un tânăr de 19 ani. Victima a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la CPU Roman”, a precizat Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Pompierii au decuplat bateria mașinii pentru prevenirea unui incendiu, au îndepărtartat autoturismul și elementele rezultate de pe partea carosabilă, pentru reluarera traficului în zonă.

A.C.

Articolul precedentVești bune pentru șoferi: amenzile de circulație pot fi contestate și la judecătoria de domiciliu
Articolul următorUn șofer băut a testat dacă un stâlp rezistă la impactul cu mașina proprie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.