Patru persoane, doi adulți și doi copii, membri ai aceleiași familii, și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren, la trecerea la nivel cu calea ferată de la ieșirea din halta Orbeni, județul Bacău.

“În urma impactului au rezultat patru victime, pentru care, din nefericire, s-a declarat decesul. Este vorba despre doi minori și doi adulți. Cazul a rămas în atenția poliției, care va stabili împrejurările care au condus la producerea evenimentului”, a declarat Ema Tereș, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Mașină lovită în plin la trecerea la nivel cu calea ferată – patru persoane și-au pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informații

“Astăzi, în jurul orei 15.30, polițiștii băcăuani au fost sesizați prin 112, de către mecanicul de pe  locomotiva trenului de persoane, Suceava-București, despre faptul că a intrat in coliziune cu un autoturism care nu ar fi oprit la trecerea la nivel cu cale ferată, prevăzută cu indicator.

Din impact au rezultat 4 victime, 2 adulți și 2 copii. Polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi Feroviare efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarant inspector principal Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Traficul feroviar între Hm Odorhei și Hm Sascut este închis pe ambele fire și va fi reluat după finalizarea investiațiilor.

Oana Brânzan, purtătoarea de cuvând al CFR SA, a declarat pentru știripesurse.ro: „Menționez faptul că semnalizarea automată de la trecerea la nivel cu calea ferată funcționa în condiții normale, iar următorul tren care este programat să tranziteze zona respectivă este IR 1543, în jurul orei 17.00. În acest moment circulația feroviară între Hm Odorhei și Hm Sascut este închisă pe ambele fire, traficul urmând a fi reluat după finalizarea demersurilor organelor abilitate”.

Z.C.

FOTO: ISU Bacău

Articolul precedentExplozie la un bloc din centrul orașului Piatra-Neamț
Articolul următorCăldura a făcut o victimă: un tânăr s-a înecat în iazul din Rediu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.