Explozie la un bloc din centrul orașului Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric produs la frigider, informează ISU Neamț.

Știre inițială: O explozie urmată de incendiu a avut loc astăzi, 16 iulie, în jurul orei 13,30, într-un bloc situat pe artera principală a orașului Piatra-Neamț, Bulevardul Decebal.

Explozia a avut loc într-un apartament situat la etajul I în care se aflau patru persoane, printre care și un băiat de 13 ani. Toți membrii familiei au reușit să iasă din interior înainte de a fi răniți.

“Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă în interiorul bucătăriei și într-o cameră a apartamentului situat la primul etaj.

Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului, pompierii au acționat pentru căutarea unor persoane ce s-ar fi putut afla în interiorul apartamentului. Din fericire nu au fost victime.

Explozie la un bloc din centrul orașului Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului și pentru evacuarea fumului atât din apartament cât și de pe casa scării. Au ars materiale textile,  mobilier, obiecte de uz casnic din cele două încăperi și s-au deteriorat bunuri materiale din celelate camere ale apartamentului”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

La fața locului intervin forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț: o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială de stingere,  o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Vom reveni cu detalii despre cauza deflagrației.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI Victoria Horia a pierdut şi a doua partidă din faza regională
Articolul următorMașină lovită în plin la trecerea la nivel cu calea ferată – patru persoane și-au pierdut viața
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.