A fost identificat cel ce a pus foc și a incendiat o mașină ce a ars ca o torță, pe 24 mai, la Girov (amănunte aici). Este vorba de un tânăr de 29 de ani, din aceeași localitate, fratele concubinului proprietarei. Autorul a fost găsit de anchetatori la locul faptei.

Mașina incendiată la Girov, pagubă de 15.000 de euro: autorul a fost reținut, ZCH NEWS - sursa ta de informații“În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 24 mai, în jurul orei 15:00, tânărul în cauză, fratele fostului concubin al persoanei vătămate, folosindu-se de un obiect contondent, ar fi distrus toate geamurile autoturismului aparținând tinerei de 26 de ani, după care ar fi provocat incendierea acestuia“, anunță Poliția Neamț.

Autovehiculul a fost distrus în totalitate, prejudiciul fiind estimat la 15.000 euro. Polițiștii au evaluat riscul și au constatat că sunt îndeplinite condițiile pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu. În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea  infracțiunii de distrugere. Astăzi va fi prezentat în fața unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (G.S.)

Articolul precedentCreștere alarmantă a numărului copiilor care fug de acasă
Articolul următorFOTO. VIDEO. De Înălţare, omagiu pentru Eroii Neamului la Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.