Actualizare: Polițiștii rutieri de la Târgu Neamț au făcut cercetările și au stabilit că un bărbat de 47 de ani, din Bacău, conducea autoturismul pe DN 15 C, din direcția Piatra Neamț – Tîrgu-Neamț, în localitatea Humulești nu ar fi adaptat viteza de deplasare la carosabilul acoperit cu zăpadă și a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un indicator de orientare. În urma impactului a rezultat rănirea a patru persoane cu vârste cuprinse între 6 și 43 de ani, toți din Bacău, pasageri în același autoturism, cărora li s-a asigurat asistență medicală de specialitate. Șoferul a fost amendat pentru că anvelopele de iarnă ale mașinii erau uzate peste limita admisă, fiindu-i retras certificatul de înmatriculare.

***Știre inițială***

Mama și trei copii au ajuns la spital, după ce mașina Logan în care se aflau a intrat într-un stâlp, în această dimineață, 29 decembrie. Accidentul s-a produs la Humulești (Târgu Neamț), iar răniții au fost preluați și transportați de echipajele medicale sosite la fața locului. Pompierii din localitate au intervenit, iar polițiștii urmează să stabilească dacă șoferul, care a scăpat fără leziuni, avea viteză în momentul când a scăpat mașina de sub control.

Pompierii au mai fost solicitați, pe la ora 6, în această dimineață la Cârligi (Ștefan cel Mare), pe la ora 6, să scoată un taxi rămas blocat în zăpadă. În mașină nu era decât șoferul. (C.I.)