Maşină în gard, doi răniţi, şoferul fugit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn accident, în care au fost răniţi o tânără de 19 ani şi un bărbat de 33 de ani, a avut loc în dimineaţa de 30 mai, la ora 4, în localitatea Vădurele, din comuna Cândeşti.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a reieșit că, în timp ce un tânăr de 26 de ani, din Cândești, conducea un autoturism pe DJ 159, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în gardul unui imobil. Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor”, a declarat subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Cele două victime, care au suferit politraumatisme, au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Roman. În cursul zilei, şoferul s-a prezentat la Postul de Poliţie Săvineşti, pentru a declara că a fost implicat într-un accident. Şi-a motivat fuga prin “o stare de temere generată de urmările legale”.

Tânărul a fost testat şi a rezultat că nu consumase alcool. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului,

C.M.

 

Articolul precedentCod galben de ploi pentru toată zona Nord Est
Articolul următorCopiii din centre – surprize din partea DGASPC Neamț de 1 Iunie