bacau masina italiaPolițiștii din Bacău au descoperit, luni, 7 decembrie, o autoutilitară, care se presupune că era furată din Italia.

Vehiculul, în valoare de aproximativ 90.000 de lei, aflat în posesia unei persoane din municipiul Bacău, figura ca sustras din noiembrie 2014, potrivit unui comunicat al IPJ Bacău. Când a fost descoperit, vehiculul prezenta modificări la nivelul elementelor de identificare, spun poliţiştii.

“Persoana care se afla în posesia autoutilitarei a prezentat documentele originale de înmatriculare italiene din care rezulta faptul că acesta ar fost fabricat şi înmatriculat în anul 2008. În urma activităţilor de identificare şi omologare efectuate s-a stabilit că elementele de caroserie corespund anului de fabricaţie 2014. Totodată, din verificări a rezultat că vehiculul este urmărit de către autorităţile judiciare din Italia, ca fiind reclamat furat din luna noiembrie 2014. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și fals”, se mai precizează în comunicatul citat. (ZCH NEWS)