masina zobÎn dimineaţa de 27 septembrie, poliţiştii din Târgu Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că un autoturism Dacia a fost furat din faţa unui restaurant din localitate.

„Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a stabilit că autoturismul a fost sustras de către un tânăr de 18 ani, din Răucești”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Agenţii au mai stabilit că hoţul, care se afla în restaurant împreună cu proprietarul maşinii, a ieşit din local sub pretextul că trebuie să-şi ia ţigările din autoturism, dar de fapt a plecat la plimbare. La ieşirea de pe podul de peste râul Ozana a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a izbit de o bordură care l-a proiectat în gardul unui imobil.

Plimbăreţul nu a fost rănit, în schimb autoturismul a fost avariat în proporţie de 60%. Tânărul nu are permis de conducere şi, în momentul în care a furat maşina şi s-a plimbat cu ea, se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele lui. (C. MIRCEA)

Articolul precedentElevii de la Colegiul „Grigore Moisil”, solidari cu refugiații ucrainieni
Articolul următorComunele nemţene, “teren de joacă” pentru hoţii din Buhuşi!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.