Polițiștii din Bacău au găsit un autoturism de lux, care figura sustras, în posesia unui bărbat din localitate, se menţionează într-un comunicat de presă. Vehiculul avea certificat de înmatriculare fals, seria șasiului modificată artizanal și plăcuțe de înmatriculare false.

“Bărbatul de 29 de ani este bănuit de furt, deoarece, din cercetările polițiștilor, a rezultat că acesta deține un autovehicul de lux, care figura urmărit de autoritățile judiciare române ca fiind sustras de pe raza județului Constanța. Vehiculul, indentificat în municipiul Bacău, avea montate plăcuțe de înmatriculare emise de autoritățile germane, despre care s-a stabilit că au fost falsificate. Totodată, din verificări a rezultat că seria șasiului autoturismului în cauză a fost modificată artizanal, iar certificatul de înmatriculare prezentat, emis de autoritățile din Germania, a fost de asemenea falsificat”, se precizează în comunicatul citat.

Polițiștii au indisponibilizat autoturismul și continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals, uz de fals și furt. (ZCH NEWS)

Articolul precedentANI: Funcţionar bun la toate – şi secretar şi consilier al primarului
Articolul următorAdrian Rugină, cetăţean de onoare al municipiului Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.