Un tânăr de 18 ani, din Horia, a fost reţinut în seara de 10 noiembrie, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea luării unei măsuri preventive. El este acuzat de lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați despre faptul că pe strada Cuza Vodă, din Roman, o persoană mascată amenință alte persoane cu un obiect ascuțit”, a declarat agentul Georgiana Moşu, din cadrul Biroului de presă al Poliţiei Neamţ. “Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit că la data de 10 noiembrie, în jurul orelor 21.00, în timp ce trei minori, de 14 și 15 ani, din Roman, se deplasau pe strada Cuza Vodă, o persoană mascată le-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, totodată lovindu-l pe unul dintre aceștia cu pumnul în zona feței. De asemenea, persoana în cauză s-a deplasat pe strada Vasile Lupu, din Roman, unde, folosindu-se de un obiect ascuțit, a continuat să adreseze amenințări unei tinere de 23 de ani și unui tânăr de 26 de ani, ambii din Roman”.

La locul ultimului incident s-a deplasat un echipaj de poliţie care l-a urmărit pe agresor, însă nu l-a prins decât după executarea a două focuri de avertisment. Singura măsură care s-a putut lua, imediat, împotriva lui a fost “cazarea” la arest pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Rămâne de văzut dacă procurorul de caz va formula propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, în faţa instanţei.

C.M.

Articolul precedentBălțătești: cadavru scos dintr-un bazin adânc de 1,5 metri
Articolul următorŞofer pus pe scandal – reţinut, tânără beată la volan – cercetată penal
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.