O femeie, în vârstă de 91 de ani, din Grumăzești, a fost surprinsă în casă de incendiul izbucnit lângă cerdacul unde avea depozitate lemnele și care a ajuns la acoperiș.

Marțea incendiilor: Trei case au luat foc, o bătrână a fost dusă la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Probabil a dat foc la uscături, iar scânteile au ajuns la acoperișul casei bătrânești. Pompierii voluntari de la SVSU Grumăzești au scos-o din casă și după ce a primit primele îngrijiri de la echipajul de ambulanță, a fost transportată la spital. Pompierii de la Târgu Neamț au ajuns și au stins incendiul. „Incendiul se manifesta în interiorul unei camere și la acoperișul locuinței. Au ars 7 mp din cerdacul din lemn, acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 30 mp, bunuri materiale dintr-o cameră și aproximativ 500 kg de lemne de foc. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații deschise”, a declarat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Tot în această după-amiază, a izbucnit un incendiu la o casă din comuna Sagna. De această dată, coșul de fum neprotejat termic a fost cauza incendiului.

Proprietara, o femeie de 43 de ani, s-a panicat când a văzut flăcările prin acoperiș. Când au ajuns pompierii voluntari de la SVSU Sagna și militarii de la Detașamentul Roman, incendiul amenința o casă și o anexă din apropiere. Femeia a primit îngrijirile medicale de la paramedici, dar a refuzat să fie dusă la spital.

Marțea incendiilor: Trei case au luat foc, o bătrână a fost dusă la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Un alt incendiu a fost anunțat din Piatra-Neamț, unde ardea o casă situată pe strada Cetatea Neamțului. Pompierii care au intervenit au scos la timp o butelie, apoi au stins incendiul care a distrus două camere și toate bunurile. Un scurtcircuit a fost cauza, potrivit ISU Neamț.

C.I.

Articolul precedentPacientă în comă transferată cu elicopterul de la Spitalul Județean Neamț
Articolul următorCasă incendiată intenționat, un câine a fost salvat din flăcări