0:00

Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț va susţine pe finalul acestui an șase spectacole, în care vor fi implicate o parte a claselor Școlii Populare de Artă din Piatra-Neamț, care vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piatra-Neamț.

Maraton artistic la Centrul „Carmen Saeculare” dedicat sărbătorilor, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vineri, 15 Decembrie, de la ora 18:00, este programat spectacolul „Colind prin suflet de copil”. Îndrăgitul interpret Marius Zgâianu va susţine un concert alături de clasa de dans tradițional a Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț și Ansamblul folcloric „Comorile Neamțului”, coordonate de coregrafa Anda Maria Acristinei.

Sâmbătă, 16 Decembrie, cu începere de la ora 17:00, sub genericul „Scoli, mătuşă din Păcel” vor urca pe scenă elevii clasei de dans traditional, coordonată de Laurențiu Marian și Ansamblul „Nemțișorul”.

Duminică, 17 Decembrie, de la ora 15:00, în cadrul concertului „Poveste de Crăciun”, vor evolua, alături de Grupul psaltic „Evanghelismos”, dirijor Ciprian Ceai, membrii Grupului vocal „Floare de colț”, elevii Clasei de canto tradițional de la Școala Populară de Artă Piatra-Neamț și profesoara lor Georgiana Șerban Axinte.

Maraton artistic la Centrul „Carmen Saeculare” dedicat sărbătorilor, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Spectacolul intitulat „Crăciun multietnic” va avea loc marți, 19 decembrie 2023, ora 18:00.  Vor evolua Ansamblul Folcloric „Brâul Roșu”; Corul „Bucuria” (coordonator, Elena Șulea); ansamblurile „Niki” ale Comunității Elene Piatra-Neamț, „Steluțe Vesele”, „Trandafirașii” și „Margarete” ale Comunităților Rușilor Lipoveni din Piatra-Neamț.

Miercuri, 20 Decembrie, de la ora 17:00, spectacolul „Te alteptăm să vii, Moş Crăciun!” reuneşte elevii clasei de Canto – muzică ușoară, coordonată de prof. Paula Ghivirigă, și elevii clasei de pian, coordonată de prof. Daniela Iacob. Invitați speciali vor fi membrii Clubului de dans sportiv „Ray’s Danceˮ.

Joi, 21 decembrie, de la ora 18:00 va avea loc spectacolul intitulat „Cine a furat Crăciunul?”. Îi veţi putea revedea pe membrii ansamblului vocal al Asociației „Melisma”, coordonator, Maria Țifrea, grupului „Artis” și ansamblul „Niki” al Comunității Elene Piatra-Neamț.

Maraton artistic la Centrul „Carmen Saeculare” dedicat sărbătorilor, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Angela Croitoru

Articolul precedentVideo. Exercițiu de înviorare cu pompieri și polițiști în Piatra Neamț- intervenție la un posibil incendiu auto
Articolul următor„Cadou” de la ANI pentru un primar din Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.