0:00

Mara Calista, deputat PNL: „Implicarea femeilor în creionarea de politici publice este esențială”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi am participat la Conferința internațională „Femeile parlamentare din România şi promovarea egalităţii de gen ca angajament naţional”, care a fost organizată de colega mea, preşedinta interimară a Senatului, Alina Gorghiu.

La eveniment au participat președintele României, Klaus Iohannis, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, precum și alte personalități de renume.

Mă bucur că președintele României susține și încurajează participarea și creșterea numărului femeilor în procesele importante de decizie cu privire la viitor.

Da, vocea noastră, a femeilor, trebuie să fie auzită cât mai des, să fie unitară și articulată. Avem capacitatea de a decide și de a oferi cele mai bune soluții pentru viitorul copiilor noștri, dar și al țării.

Am susținut și voi susține și pe viitor implicarea doamnelor în politică și în toate domeniile, pentru că putem și am dovedit clar, de-a lungul timpului, că implicarea femeilor în creionarea de politici publice pentru femei este esențială!

Mara Calista, deputat PNL

Articolul precedentPolițist nemțean condamnat pentru trafic de influență
Articolul următorFOTO. Bărbat rănit după un accident în care a fost implicat un tractor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.