0:00

Mara Calista, deputat PNL: „Astăzi marcăm Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi marcăm Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități
Este încă o ocazie cu care noi, restul, trebuie să ne aducem aminte că e nevoie sa ne investim timpul și abilitățile pentru a oferi acestei comunități oportunități egale pentru o viața mai bună, pentru acces la educație, pentru dreptul la muncă și pentru posibilitatea de a-și întemeia o familie. Mă refer aici, evident, la o societate incluzivă.
De-a lungul anilor, prin activitatea mea de parlamentar, am inițiat și susținut proiecte de lege și amendamente pentru a promova aceste drepturi, pentru ca această comunitate să nu simtă milă sau ignoranță, ci să aibă șansa reală de a se integra și de a trăi o viață la fel de normală că orice alt cetățean al acestei țări.
O societate incluzivă pentru persoanele cu dizabilități este ceea ce le datorăm fără nicio altă scuză instituțională, fie ea publică sau privată. Nu mă voi opri aici, încă sunt multe de făcut!
Nu uitați: în spatele fiecărei dizabilitate stă cel puțin o abilitate! Haideți să o descoperim împreună.
Sursa foto: Council or Europe
Mara Calista, deputat PNL
Articolul precedentAdolescent de 15 ani reținut pentru tentativă de omor
Articolul următorElevii reiau cursurile din 5 decembrie, Ministerul Educației anunță sondaj
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.