Mara Calista, deputat PNL: „A fost aprobată procedura de acces online a angajaților la datele din REGES”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAș dori să salut decizia Guvernului, condus de prim – ministrul PNL Nicolae Ciucă, de a face un nou pas în normalizarea relației dintre angajat și instituțiile statului.

Astăzi a fost aprobată procedura de acces online a angajaților sau foștilor angajați la datele din registrul general de evidență a salariaților,(REGES), modalitatea de generare și descărcare a extrasului, precum și condițiile în care se poate dovedi vechimea în muncă și/sau specialitate, această posibilitate fiind creată prin modificările aduse Codului Muncii de Legea nr. 144/2022.

Ca membră în Comisia pentru muncă şi protecţie socială am susținut adoptarea Legii nr. 144/2022 și voi susține și pe viitor proiectele de digitalizare, prin care angajații să aibă acces facil la datele de care au nevoie.

Mara Calista, deputat PNL

Articolul precedentFostul șef al Ambulanței Neamț, cel cu mită cash de 100.000 euro, a dat în judecată Ministerul Sănătății
Articolul următorCasă de vânzare în Bălțătești
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.