Mandinga şi Hevito la Târgul de Crăciun Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJoi seara, începând cu ora 18:00, la Târgul de Crăciun la Neamţ, poposesc o serie de muzicieni, artişti români şi străini foarte apreciaţi de public. Pe scena de la Curtea Domnească vor urca HEVITO şi trupa MANDINGA.

MANUEL SEVERINO HERNANDEZ – HEVITO

S-a născut în 1984, în Republica Dominicană. Cântă de la vârsta de 17 ani. Debutează în anul 2002, alături de trupa sa, „Underground”, fiind autorul cântecelor şi textelor melodiilor cântate împreuna în cluburi. În 2003 participă în ţara sa natală la un concurs naţional – tip X Factor – şi se clasează între primii trei. În 2005 este ales de postul TV Canal 5 pentru a cânta în cadrul unei gale comemorative pentru victimele atacului din 11 septembrie, din SUA, acolo unde interpretează o compoziţie proprie. Cu acest prilej este felicitat de preşedintele Republicii Dominicane, care îl numeşte HEVITO (ceea ce înseamnă: măreţ, învingător). De atunci HEVITO a devenit numele sau de scenă. Cântă muzică Dance, Reggaeton, Hip Hop, R&B, Urban, CLUB. MOTTO-ul său este „El sol sale para todo”: soarele răsare pentru toţi .

MANDINGA

MANDINGA  este o formaţie unică în felul lor. Varietatea culturală rezultată din amestecul de muzicieni români, spanioli şi cubanezi garantează el mai bun spectacol, care satisface cele mai pretenţioase gusturi ale publicului. Componenţa formaţiei: Barbara Isasi (voce), Chupi (tobe), El Niño (conga), Omar (clape), Zach (saxofon) şi Tony (trombon). A fost înfiinţată acum 13 ani. De atunci a devenit una dintre cele mai apreciate formaţii din România. Formaţia a câştigat Selecţia Naţională 2012 cu piesa „Zaleilah” şi a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2012, clasându-se, la final, pe locul 12. (Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”)

Articolul precedentPoliclinica Piatra-Neamț pe „offline”
Articolul următorNoutăţi privind pensiile din 2017
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.