Un bărbat de 42 de ani a fost reținut de polițiști, în ziua de 21 mai, după ce a făcut scandal la domiciliul concubinei sale, de 51 de ani, din localitatea Secuieni, și a lovit-o atât pe ea, cât și pe fiica ei, care are 17 ani. Având în vederea că le-a amenințat pe amândouă cu moartea, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului, ceea ce înseamnă că timp de 5 zile nu avea voie să se mai apropie de casă. Individul nu a respcetat, însă, decîât căteva ore ordinul.

Ulterior, în cursul aceleiași zile, bărbatul ar fi pătruns în incinta imobilului concubinei sale și ar fi exercitat acte de violență asupra celor două victime, fiind depistat de polițiști încălcând obligațiile dispuse”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție provizoriu”.

În cursul zilei astăzi, 22 mai, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Și are șanse mari să fie trimis în fața instanței, pentru arestare preventivă.

C.M.

 

Articolul precedentMembrii clanului Capră au fost arestați, motivarea instanței și ”sprijinul” administratorului
Articolul următorÎn curând, cartierul Speranța va avea o școală și o grădiniță moderne