Florentin Pera da indicatiiDupă cele două înfrângeri consecutive înregistrate în compania a două echipe candidate la titlu, CSM București și HCM Baia Mare, HCM Roman a obținut sâmbătă seară trei puncte importante, cu care revine pe poziția a șaptea a campionatului Ligii Naţionale Feminine. Elevele antrenorului Florentin Pera s-au impus la Cisnădie, scor 33-30, după ce la pauză gazdele au condus cu 14-13.

Primele zece minute au aparținut oaspetelor, care s-au desprins la 5-3 și care păreau că pun stăpânire pe joc. Doar că sibiencele, ținute în spate de Krnic și Han, au revenit pe tabelă, s-au distanțat la rândul lor pe tabelă la 11-8 și la pauză au intrat cu un avantaj minim, 14-13.

S-a mers cap la cap până în ultimele zece minute ale întâlnirii, în care romașcancele au fost mai sigure în momentele cheie ale partidei. Trei goluri consecutive semnate de Glibko au dus scorul la 26-30 și ucraineanca a rezolvat practic soarta celor trei puncte. Echipa lui Alexandru Weber nu a reușit pe final să întoarcă soarta meciului, astfel că Romanul s-a impus în cele din urmă cu 33-30, bifând un succes extrem de prețios, cu care rămâne aproape de prima jumătate a clasamentului.

CS Măgura Cisnădie-HCM Roman 30-33 (14-13)

CS Măgura Cisnădie: Popovici, Șuba, Sitenko (portari), Han 12 goluri, Krnic 10, Lazarin 5, Ciuplea 3, Popescu, Florea, Goran, Chelaru

HCM Roman: Polocoșer, Tymoshenkova, Pîslaru (portari), Glibko 10 goluri, Toskovic 8, Chitacu 6, Iuganu 4, Stoleru 3, Dincu 1, Tomescu 1, Druțu, Agrigoroaie, Gherman

Articolul precedentNemţenii ”au înfrânt” în meciurile de volei din divizia A1
Articolul următorZiua Vânătorilor de Munte sărbătorită la Târgu-Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.