0:00

”Magiun” se scuză, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Marin Barbu, antrenorul Ceahlăului, a găsit explicațiile pentru faptul că echipa pe care o pregătește nu joacă mare lucru și recunoaște că îi este greu să-și motiveze elevii în absența achitării restanțelor financiare. ”Magiun” a realizat diferența dintre unii jucători aduși din ligile inferioare și ceilalți, cu experiență, din Liga I, după dezastrul trăit la Cluj, în prima etapă. „Când nu mai putem, ridicăm mâna!“, a declarat Marin Barbu înaintea partidei cu ASA Târgu Mureș.

Abia după 0-4, la Cluj, antrenorul principal al pietrenilor îi regretă pe Golubovic, pe Cânu și pe Constantinescu, cei pe care pietrenii i-au pierdut în această vară, din cauza indiferenței cu care au fost tratați de conducerea administrativă. Locul lor a fost luat de tineri, care lasă de dorit, atât în ceea ce privește calitățile individuale, cât și în ceea ce privește evoluțiile lor în echipă. „Câţiva dintre ei au venit de prin liga a treia şi simt că diferenţa este una prea mare. Mi-aş dori, pentru ei, ca ambiţia personală şi dorinţa fiecăruia de performanţă să compenseze lipsa valorică, însă va fi foarte greu“, a concluzionat ”Magiun”. (C. SOROCEANU)

Articolul precedentSfaturi utile pentru romașcanii care merg la muncă în țările UE
Articolul următorPoetul Ion Cârnu, 8 ani de la plecare:

1 COMENTARIU

  1. Pe cine prosteste? Nu stia situatia inca de acum doua luni? De altfel la acest moment,am inteles ca a plecat. De ce a fost adus ,el si Florin Marin, doi oameni apartinand trecutului,si care nu vor resuscita nici o echipa,niciodata. Conducerea trebuie sa dea explicatii.

Comentariile sunt închise.