Magazinul Lidl de pe strada 1 Decembrie 1918 nr. 44 bis este închis, timp de două zile (9-10 mai), deoarece intră într-un proces de modernizare, se anunţă într-un comunicat de presă. Redeschiderea se va produce relativ repede, pe data de 11 mai.

„Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită”, se precizează în comunicatul de presă.

Magazin Lidl închis pentru modernizare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe asemenea, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate, iar pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale. De la redeschiderea de joi, 11 mai, și până duminică, 14 mai, magazinul Lidl îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.

Pe durata lucrărilor de modernizare, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl de pe bd. Decebal nr. 98, de pe str. General Dăscălescu nr. 2 și de pe strada Bistriței nr. 1. (ZCH NEWS)

Articolul precedent70 de profesori nemțeni au devenit titulari
Articolul următorPrimărița de Gârcina – 3 ani cu suspendare pentru abuz în serviciu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.