CS Ceahlăul Piatra Neamţ va fi reprezentat de luptătorul Daniel Potoschi la ediţia 2018 a Cupei României pentru juniori, care va avea loc, în perioada 14-16 decembrie, la Putna (Suceava). La competiţie vor participa sportivi la stilurile lupte libere, lupte feminine şi lupte greco-romane. Daniel Potoschi este medaliat cu aur la Campionatul Naţional de Juniori şi cu bronz la naţionalele de tineret (U23), iar antrenorul său dă asigurări că sportivul este într-o formă foarte bună pentru a obţine o medalie.

“Daniel Potoschi este într-o formă bună în această perioadă şi obiectivul său este să câştige o medalie şi la Cupa României. A terminat primul concursul de calificare de la Odorheiu Secuiesc, între 4 şi 6 decembrie, după care la Turneul Internaţional de la Satu Mare, ajuns la ediţia zece, a înregistrat trei victorii în trei meciuri. El sigur va merge la Putna, dar încă nu ne-am decis la ce categorie de greutate va lupta, la «67 kilograme» sau la «72 kilograme». De asemenea, nu ştim sigur dacă va merge la turneu şi Ştefan Chelemândră, şi el calificat. În cazul său vom lua o decizie în zilele următoare”, a declarat antrenorul Ioan Purcariu.

La concursul desfăşurat la finele săptămânii trecute la Satu Mare au fost prezenţi luptători din Ungaria, Ucraina, Moldova, Spania, Slovacia, Serbia şi România. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)