pietricica turism

Ultima lună de primăvară poate fi un bun prilej pentru a îți face planuri de vacanță, pentru a te gândi la noua destinație de concediu. Dacă ai plănuit să pleci în următoarea perioadă într-o excursie, trebuie să organizezi și să pui la punct toate detaliile, astfel încât să te poți distra în voie, fără anumite griji sau inconveniente.

Descoperă ce nu ar trebui să omiți de pe lista!

  1. Accesorii pentru telefon și/sau laptop. Printre cele mai importante lucruri pe care este necesar să le iei cu tine, se numără accesoriile esențiale telefonului sau laptopului (în cazul în care vei avea nevoie de acesta pe parcursul vacanței). În această categorie se regăsesc încărcătoarele, bateria externă și cablurile USB. De asemenea, în cazul în care telefonul tău nu este protejat de o husă, ar trebui să te gândești numaidecât la achiziționarea uneia, pentru că îți va fi mai mult decât necesară. Descoperă colecția de huse pentru Samsung A6+ 2018 sau cele destinate altor modele și branduri de telefoane și comandă o carcasă rezistentă, potrivită pentru dispozitivul tău, care să facă față noilor provocări ce se anunţă la orizont. În acest fel, cel mai solicitat și indispensabil obiect va fi tot timpul protejat, iar tu îl vei putea folosi la capacitate maximă pentru a imortaliza cele mai frumoase momente.
  2. Trusa medicală sau câteva medicamente. Mai ales dacă plănuiești să pleci în altă țară sau în afară Europei, ar trebui să te asiguri că ai câteva medicamente la tine, pentru situațiile de urgență. Analgezicele și antiinflamatoriile ar trebuie să se regăsească în trusa ta medicală, însoțite de câțiva plasturi, pentru cazurile în care există accidentări. Fii întotdeauna pregătit pentru orice eveniment, în special pentru cele mai neplăcute!
  3. Produse SPF. Indiferent dacă condițiile meteorologice vor fi sau nu prielnice, este important să nu uiți produsele cu protecție solară, cel mai important dintre acestea fiind crema pentru față. Expunerea unui timp îndelungat la soare, sub acțiunea razelor UV  este un obicei dăunător atât pentru pentru tenul, cât și corpul tău. Pentru a evita situațiile de acest fel, cel mai bine ar fi să ai la îndemână loțiunile necesare, astfel încât nimic să nu îți strice planurile de vacanță.
  4. Adaptor la priză universală. Mai ales dacă ți-ai propus să pleci într-o regiune din Regatul Unit, trebuie să știi că vei întâmpina dificultăți în ceea ce privește încărcarea telefonului mobil și folosirea altor dispozitive precum aparatul de călcat, uscătorul sau ustensile destinate îngrijirii zilnice și coafării părului.
  5. O carte. Îți va fi de folosi în timpul călătoriei, pentru a diminua momentele de plictis sau pentru a face timpul să treacă între escale, spre exemplu. De asemenea, îți poți continua lectură și pe perioada vacanței, în zilele în care alegi să stai la plajă. Optează pentru un român interesant, al cărui subiect să te atragă, iar în acest fel nu vei regreta alegerea făcută.

Acestea sunt, așadar, cele mai importante lucruri ce ar trebui să te însoțească în fiecare vacanță sau călătorie. Care sunt obiectele esențiale din punctul tău de vedere?