0:00

Într-un comunicat, DRDP Iași anunță că ”Secția de Producție a DRDP Iași a demarat lucrări de reparații la nivelul sistemului rutier pe DN 15, între localitățile Poiana Largului și Bicaz, județul Neamț. Momentan, se lucrează la pregătirea sistemului rutier în vederea executării de reparații cu mixtură asfaltică, pe sectorul cuprins între km 248+240 și 280+100, între punctele pe care, anterior, au fost executate lucrări de eliminare a efectelor calamităților (alunecări de teren).
Sunt vizate lucrări de refacere a terasamentelor (remediere tasări, burdușiri), precum și reparații la nivelul îmbrăcăminții asfaltice pe o suprafață totală de aprox. 210.000 mp, din care peste 7.300 mp reprezintă reparații la partea de infrastructură a drumului.
Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este jumătatea lunii iulie a acestui an, perioadă în care traficul rutier se va desfășura alternativ, pe un sens, dirijat prin piloți umani. În acest sens, DRDP Iași face apel la înțelegere pentru disconfortul creat în perioada lucrărilor, cu recomandarea către conducătorii auto de a circula cu atenție și cu respectarea semnalizării instituite.”

Sunt primele lucrări mai serioase după scandalul de acum câțiva ani, în care lucrări importante au fost făcute printr-o procedură controversată, care a generat un scandal mediatic îngropat cu eleganța specifică unor asemenea sume. (Z.C.H.)

Articolul precedentComunicat de presă. Partidul Național Liberal și ALDE au încheiat protocolul de fuziune
Articolul următorȘtire actualizată. Percheziţii în Neamţ, Iaşi şi Bacău pentru certificate de vaccinare false
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.