reclama autocenter

papagalii fara bilet

Pe lângă căldurile den zilele astea ne-am răcorit un pic la ședința leberalilor de la noi, care neavând ce face, au pus-o de niște alegeri cu chiuituri, mai de ochii lumii, mai pentru conducerile de etajele superioare să vază că este de lucru la feleale. Numai că mișcarea de membri este așa de asiduă, că nu se mai știe care e vechi care e noi, astfel că un nene membru onorabil și cu vechime o dat pe gură nedumerirea “Oameni buni, fac ăștia de la PD alegeri odată cu noi? ” . Acuma, noi n-am avut ce comenta, că o sărit restu` dă pe lângă el și l-o calmat, anunțându-l că toți pediștii vechi îs penelei noi. Deci, cum ar zice cumătru` den dreapta cu perciunii erecți de data asta, partidu` e viu și cu viitoru` care-i atârnă în față!

Da` nu vă ascundem faptul că la aceeași adunare cu săgeți în frunte, l-am ginit pă fosta mână dreaptă a lu` domnu` Rogin, actualmente mână stângă la dom` Eugen. Ni s-o zis că e membru simplu, dar are perspective bimbașe, mai cu seamă că împărțea sfios măpi și ecosoane dă participant, lucru ce va fi consemnat în ceveul său de activist. Acuma, noi știm că de când o  intrat dom` Rogin la penele, or ajuns și oarece mâini drepte, mâini stângi (de prin piața Măriței), și alte elemente locomotoare, foarte active în vremurile pedeului de sfioasă amintire pentru domnu` Rogin, însă care dovedesc faptul că doctrinele se pot ajusta ca dunga la pantaloni, ca să nu zicem brăcinari. Pe ăsta den mijloc nu l-o primit membru, că a depus și aici cerere, pe motiv că mirosea a rachiu de sfeclă.

Meciul dă pomină, adică de fotbal, dintre talibanii fotbalului de la noi și adolescenții politicii autohtone, s-o lăsat cu urmări la coaste pentru un dom` cliente de al nostru, care o plonjat pă el să arate că pesedeu e în toate, fleașcă de compenți. Că deh, să arunci un kintal pă tăpșan nu-i de colea, se mai lasă și cu zdruncinături. Da` o seamă de voci dișcrete îl suspectează pe bravul portar de o sută de kile și ceva, că după intervenția la coaste ar fi contactat o boală politică care, nu-i pică bine junelui șăf de la pesedeu, care nu joacă fotbal decât în gând. Că o seamă de doftorii i-o zis că dacă se dă la harbuji dă trei ori pe zi îi trece. Acuma noi am auzit că junele șăf de la pesedeu nu –i prea de acord cu curele naturiste, așa că nu crede că omu` lui o să se vindece cu așa ceva, mai cu seamă că și lui îi pică rău la pipote pepenele în exces. Pesemne nu o încercat harbuz cu un pic de coniac sau cu rom. Avem noi rețeta!

Articolul precedentPetre Ispirescu în spaniolă
Articolul următorBani de la buget pentru Camerele Agricole