Un bărbat de 51 de ani, din Bodești, a suferit arsuri și a ajuns la spital, în seara de 22 mai, după ce a incendiat  apartamentul în care locuise cu soția. După divorț, furios că locuința i-a revenit femeii, bărbatul a hotărât să -și facă ”dreptate”. În seara de 22 mai, a băut, după care a turnat benzină pe parchetul dintr-o cameră și a aprins un chibrit. Flăcările izbucnite spontan nu i-au dat timp de retragere, așa încât a suferit arsuri, pentru tratarea cărora a fost necesară internarea în spital.

Anunțați despre incendiu, pompierii au intervenit cu două autospeciale și au lichidat rapid focul, limitând pagubele la 15 mp de parchet. Locuința era inundată cu fum, așa că tot la capitolul ”prejudiciu” se pot înscris liniștit și câteva găleți cu var.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru distrugere prin incendiere pe numele bărbatului, iar procurorul de caz a decis să-l rețină pentru 24 de ore. Cum starea de sănătate nu-i permitea cazarea la arest, bărbatul se află în stare de reținere la spital, adică are polițiști la ușă. (C.M.)

 

Articolul precedentLaboratorul Spitalului Județean pierde bani din cauza logisticii
Articolul următorZilele Spitalului Roman – a treia ediție
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.