Prim –adjunctul șefului ISU Neamț, col. Mihai Ciprian Mitrea a fost împuternicit, de ieri, 14 ianuarie, inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Podul Înalt”Vaslui. Funcția de inspector șef al ISU Vaslui a rămas vacantă după ce fostul titular a rămas fără certificat ORNISS.

Colonelul Mitrea este considerat un bun profesionist și un om de valoare. El a absolvit liceul militar și facultatea de pompieri, dar are și experință ca manager pentru că a condus ISU Neamț timp de un an, cât Ioan Nițică a fost pus la dispoziția șefului IGSU.

Neglijenţele mari încep cu aspecte mărunte. Eu nu mă hrănesc în nicio zi cu faptul că trebuie să fiu şef peste subordonaţi. Eu doar ştiu că trebuie să-mi îndeplinesc misiunea. La fel ca fiecare dintre ceilalţi. În acest context, consider că una dintre cele mai importante valori umane, poate cea mai imporantă, este corectitudinea. În ISU, la fel ca şi în alte instituţii, sunt sute de poveşti de viaţă. Dar în spatele acestor poveşti, reuşita – la fel ca şi eşecul -, aparţine echipei. În momente critice, la intervenţii de amploare, totul se transformă, este un alt ritm şi nu mai timp să te gândeşti la tine însuţi. Uneori, după, dai filmul înapoi şi te întrebi când era să mori ultima dată. Pentru mine, a fost cisterna de la Roman, răsturnată pe şosea. Încărcată cu tone de butanol şi etanol, suspendată, la un moment dat, în macarale. Nu ştii ce se poate întâmpla, dar, în momentul acela, te gândeşti că poate macaragii, aduşi de acasă, din alte judeţe, în ziua lor liberă, sunt nişte profesionişti”, declara Mihai Ciprian Mitrea într-un interviu acordat Mesagerului de Neamț în anul 2018.

C.M.

2 COMENTARII

  1. Sigur , cum sa nu . Avem grija ca putinele valori din Judetul Neamt sa fie date la export. Raman la comanda generalii de carton. Bleah!

Comments are closed.