Echipajul Liceului cu Program Sportiv (LPS) Piatra Neamț a câștigat etapa județeană a Concursului de proiecte antidrog „Împreună”, desfășurat joi, 8 iunie, la Palatul Copiilor din Piatra Neamț. Alături de elevii profesoarei Marlena-Camelia Neagu a mai participat un singur echipaj de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu”. În urma prezentării acestui proiect, în care s-au impus prin originalitate, creativitate și pragmatismul obiectivelor propuse, cei de la LPS s-au calificat la etapa finală.

Echipajul câștigător este format din elevii: Ana-Gabriela Rusu (clasa a X-a), Ramona-Sabrina Ștefănescu (clasa a X-a), Radu-Gabriel Bogdan (clasa a X-a) și Ștefan Baiu (clasa a X-a).

„Creșterea nivelului de informare al elevilor și părinților cu privire la riscurile consumului de droguri și alcool, existența unei alternative viabile pentru petrecerea timpului liber și promovarea unui stil de viață sănătos„, sunt doar câteva dintre obiectivele pe care câștigătorii și-au propus să le operaționalizeze prin activități implementate în școală. (Ana MOISE)

Articolul precedentFost inginer APIA, acuzat de fraudă de un milion de euro
Articolul următorStart la accesarea fondurilor pentru cadastrare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.