O acțiune a polițiștilor de la Secția Rurală Săbăoani, derulată în ziua de 17 aprilie, s-a încheiat cu ridicarea a 47.000 de țigarete și a sute de pachete de cafea. Polițiștii au făcut două percheziții, în timpul cărora au descoperit produsele respective.

Lovitură pentru fumători: 47.000 de țigări confiscate la Cordun, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLovitură pentru fumători: 47.000 de țigări confiscate la Cordun, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La locuinţa unui bărbat de 42 de ani, din Cordun, poliţiştii au descoperit 41.400 de ţigarete şi peste 360 de pachete de cafea, pentru care bărbatul nu deţinea documente de provenienţă. De asemenea, la sediul unei societăţi comerciale, poliţiştii au găsit peste 5.600 de ţigarete fără documente de provenienţă. În ambele cazuri, întreaga cantitate de marfă a fost ridicată în vederea confiscării şi continuării cercetărilor”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Lovitură pentru fumători: 47.000 de țigări confiscate la Cordun, ZCH NEWS - sursa ta de informații Lovitură pentru fumători: 47.000 de țigări confiscate la Cordun, ZCH NEWS - sursa ta de informații Lovitură pentru fumători: 47.000 de țigări confiscate la Cordun, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCa măsuri suplimentare, polițiștii au amendat societatea comercială cu 5.000 de lei, iar bărbatul cu 1.000 de lei. (C.M.)

Articolul precedentHCL în dezbatere: Indicatori tehnico-economici pentru 13 investiţii
Articolul următorDoctorii Berea și Nanu rămân în arest și de Paște
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.