pietricica turism

Comuna Pipirig își alege astăzi, 11 iunie, primarul pentru următorii 3 ani. Sunt 7 secții de votare, în care sunt așteptați 7.078 alegători. Postul de primar este disputat de Vasile Dorneanu (PSD), Ciprian Diaconu (PNL), Grigore Agapie (ALDE) și Alexandru Lăcătușu (PMP).

La ora 8:30, la secția din incinta liceului, lângă biserică, votaseră 9 alegători, din cei 1.428 înscriși pe listele permanente. La ora 8:44, la secția 359, din interiorul școlii Dolhești, erau deja 14 voturi în urnă, din cele 876 așteptate. A fost și prilej pentru primele pariuri: doi localnici, cu mustăți care ar stârni invidia oricărui neamț la Oktoberfest, au pus rămășag – dacă pierde PSD, își dau mustața jos. N-au precizat dacă din solidaritate cu Liviu Dragnea sau doar în semn de protest.

La Pipirig, pare să fie cel mai vesel scrutin. Liniștit categoric este! Acum, dacă ar fi să dăm crezare spuselor care circulă prin interiorul și pe-afara secțiilor de votare, lucrurile sunt atât de liniștite pentru că “s-au înţeles între ei și se știe deja cine va câștiga“. Singura dilemă pare a fi dacă va fi “Vasile Dorneanu de la PNL” sau “Vasile Dorneanu de la PSD“, fiindcă distinsul profesor candidat i-a bulversat pe consătenii săi cu activitatea sa politică. (ZCH NEWS)