Ceahlăul va aborda meciul de luni, 10 noiembrie, din deplasare, cu Rapid București cu cele mai mari probleme de lot pe care le-a avut Florin Marin de când a preluat mandatul de antrenor principal al pietrenilor. Linia de apărători este inutilizabilă în totalitate: Dumitraș acuză o ruptură musculară, după antrenamentul de miercuri seara, Cazan, este în continuare accidentat și el, iar Andrei Marc și Slavikas sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene. Celor 4 fundași li se adaugă mijlocașii Achim și Clonin, care ridică la 6 numărul jucătorilor indisponibili. Dacă luăm în calcul și accidentările mai vechi, ale lui Țepeș și Cârjan, putem spune că lipsa banilor își pune amprenta din plin pe evoluțiile jucătorilor.

”Meciul cu Rapid este un meci important, cu o miză importantă pentru ambele echipe. Rapid se confruntă cu mari probleme, dar lucrurile se încearcă să intre pe un făgaș normal. L-au adus pe domnul Dinu Gheorghe, care este un președinte foarte bun, încearcă să aducă și un antrenor, iar meciul va fi unul de care pe care. Din păcate, avem probleme de efectiv, sunt șase jucători importanți din echipă și sunt probleme din punct de vedere al omogenității. Am încredere că vom avea 18 jucători pe foaia de joc pentru acest meci și că cei ce vor intra în locul titularilor vor juca bine, în așa fel încât să obținem punct, sau puncte”, a declarat tehnicianul Florin Marin.

Antrenorul principal al Ceahlăului crede că accidentările depind de mai mulți factori, dar nu a dorit să intre în amănunte, lăsând să se înțeleagă, totuși, că sunt o consecință a lipsei banilor din club, care duc la slaba alimentație și vitaminizare a sportivilor. ”Nu vreau să intru în amănunte acum, sunt problemele noastre interne, care sper să se rezolve cât mai curând”, a conchis Florin Marin. Nu mai departe de sezonul trecut, când Vasile Miriuță a introdus la Ceahlăul, în tur, ”moda” pungilor cu vitamine, accidentările erau mai puține și realizările în plan sportiv erau mult mai bune. Astăzi, penuria financiară dăunează grav sănătății sportivilor.

M. STOIAN

Articolul precedentTaxele și impozitele locale – în dezbatere publică la Primărie
Articolul următorȘtefănescu: ”Accidentările colegilor ne afectează moralul”