LIGA A IV-A: Problema cu disciplina la Cimentul Bicaz * Meci amânat de două ori, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAsociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ a constatat că există probleme cu disciplina la Cimentul Bicaz. După meciul din etapa a III-a a Ligii a IV-a (1-4 cu Voinţa Ion Creangă), formaţia de lângă Baraj s-a ales cu un jucător suspendat şi cu o amendă de 300 de lei. E drept că şi jucătorul respectiv, conform Comisiei de Competiţii şi Disciplină a AJF Neamţ, nu a fost tocmai politicos cu arbitrii: „Jucătorul Roşu Constantin (Cimentul Bicaz), eliminat în minutul 70 al meciului cu Voinţa Ion Creangă, pentru injurii şi cuvinte jignitoare la adresa brigăzii de arbitri, se suspendă două etape, conform Regulamentului Displinar al FRF”.

Fotbalistul din Bicaz nu a fost însă singurul care a văzut… roşu în etapa de duminică: „Jucătorul Amariei Ioan, de la echipa Voinţa Dobreni, eliminat în minutul 78 pentru cumul de cartonaşe galbene, se suspendă o etapă”.

Capitolul disciplinar al etapei a III-a este încheiat de amenda încasată de Bradul Borca, 60 de lei, „pentru primirea a 4 cartonaşe galbene într-un singur joc” (3-1 cu Bradul Roznov).

În altă ordine de idei, partida Bradul Borca – Cimentul Bicaz, reprogramată deja din etapa I pentru data de 7 septembrie, a fost amânată, din nou, pentru miercuri, 28 septembrie, de la ora 16:00. „Cea de a doua modificare survine la cererea echipei Cimentul Bicaz şi cu acordul reprezentanţilor formaţiei din Borca”, mai precizează AJF Neamţ. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentMaşini furate din Italia, găsite după trei ani!
Articolul următor”Australianul” din Filioara, lovit de un incendiu ”neelucidat”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.