LIGA A II-A: FC Ceahlăul, încă două weekend-uri de chin!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎncă două week-end-uri mai durează chinul suporterilor nemţeni, până se va încheia play-out-ul Ligii a II-a.

FC Ceahlăul mai are de “jucat” cu Rapid CFR Suceava (care este pe loc retrogradabil şi victoria cu 3-0 îi pică ca o mănuşă) şi cu ACS Berceni (care acum e pe loc de baraj, dar nu se ştie niciodată, aşa că 3-0 e numai bun, mai ales când nu depui eforturi).

Speranţele celor de la Berceni şi Suceava se leagă însă de situaţia de la Gloria Buzău (trei antrenori şi 14 jucători suspendaţi pentru meciuri aranjate la pariuri) a cărei posibilă retrogradare din oficiu i-ar urca un loc în clasament. Până una alta, sâmbătă, 28 mai, în play-out-ul Ligii a II-a, Seria I, se vor disputa partidele: Gloria Buzău – CS Baloteşti, ACS Berceni – Bucovina Pojorâta şi Rapid CFR Suceava – Ceahlăul Piatra Neamţ 3-0 (Ceahlăul este exclus din campionat).

În ultima etapă a play-out-ului (4 iunie) sunt programate meciurile: CS Baloteşti – Rapid CFR Suceava, Bucovina Pojorâta – Gloria Buzău şi Ceahlăul Piatra Neamţ – ACS Berceni 0-3.

CLASAMENT

1. CS Baloteşti   29
2. Gloria Buzău   29
3. ACS Berceni *   24
4. Rapid CFR Suceava **   22
5. Bucovina Pojorâta **   20
6. Ceahlăul Piatra Neamţ **   5

* locul 3 joacă baraj de menţinere cu cealaltă clasată pe locul 3 în play-out-ul Seriei a II-a
** locurile 4, 5 şi 6 retrogradează în Liga 3

Sâmbătă, 28 mai, în play-off-ul Ligii a II-a, Seria I, în ultima etapă, se vor disputa partidele: Farul Constanţa – Dacia Unirea Brăila, SC Bacău – Rapid Bucureşti şi Academica Clinceni – Dunărea Călăraşi.

CLASAMENT

1. Rapid Bucureşti   43
2. Dunărea Călăraşi   38
3. Dacia Unirea Brăila   34
4. SC Bacău   29
5. FC Farul Constanţa   28
6. FC Academica Clinceni   27

 

(M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentLIGA A III-A: Petrotub, la 4 puncte de locul 3
Articolul următorPNL NEAMŢ: Administraţia publică trebuie să fie un partener al mediului de afaceri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.