pietricica turism

ceahlaul 2016 20 de elevi i-au cerut demisia lui MaccoppiÎncă două week-end-uri mai durează chinul suporterilor nemţeni, până se va încheia play-out-ul Ligii a II-a.

FC Ceahlăul mai are de “jucat” cu Rapid CFR Suceava (care este pe loc retrogradabil şi victoria cu 3-0 îi pică ca o mănuşă) şi cu ACS Berceni (care acum e pe loc de baraj, dar nu se ştie niciodată, aşa că 3-0 e numai bun, mai ales când nu depui eforturi).

Speranţele celor de la Berceni şi Suceava se leagă însă de situaţia de la Gloria Buzău (trei antrenori şi 14 jucători suspendaţi pentru meciuri aranjate la pariuri) a cărei posibilă retrogradare din oficiu i-ar urca un loc în clasament. Până una alta, sâmbătă, 28 mai, în play-out-ul Ligii a II-a, Seria I, se vor disputa partidele: Gloria Buzău – CS Baloteşti, ACS Berceni – Bucovina Pojorâta şi Rapid CFR Suceava – Ceahlăul Piatra Neamţ 3-0 (Ceahlăul este exclus din campionat).

În ultima etapă a play-out-ului (4 iunie) sunt programate meciurile: CS Baloteşti – Rapid CFR Suceava, Bucovina Pojorâta – Gloria Buzău şi Ceahlăul Piatra Neamţ – ACS Berceni 0-3.

CLASAMENT

1.CS Baloteşti 29
2.Gloria Buzău 29
3.ACS Berceni * 24
4.Rapid CFR Suceava ** 22
5.Bucovina Pojorâta ** 20
6.Ceahlăul Piatra Neamţ ** 5

* locul 3 joacă baraj de menţinere cu cealaltă clasată pe locul 3 în play-out-ul Seriei a II-a
** locurile 4, 5 şi 6 retrogradează în Liga 3

Sâmbătă, 28 mai, în play-off-ul Ligii a II-a, Seria I, în ultima etapă, se vor disputa partidele: Farul Constanţa – Dacia Unirea Brăila, SC Bacău – Rapid Bucureşti şi Academica Clinceni – Dunărea Călăraşi.

CLASAMENT

1.Rapid Bucureşti 43
2.Dunărea Călăraşi 38
3.Dacia Unirea Brăila 34
4.SC Bacău 29
5.FC Farul Constanţa 28
6.FC Academica Clinceni 27

 

(M. CONSTANTINESCU)