reclama autocenter

Dumitru Dragomir

Președintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că nu se mai poate face nimic în cazul formațiilor ce nu au obținut licența de club profesionist. „Din ce-am înțeles nu se mai poate face nimic pentru Universitatea Cluj și Rapid. Nu avem nicio soluție să contracarăm deciziile Comisiei de Licențiere. Nu știu câte echipe vor mai rămâne în Liga I, pentru că sunt probleme mari de tot, mai ales pentru echipele care vor promova. Vom juca așa cum vom putea, cu o ligă mică de tot”, a precizat Dumitru Dragomir, ceea ce face și mai prețioasă victoria Ceahlăului, împotriva CSMS Iași. Ceahlăul a îndeplinitv atât criteriul de licențiere, cât și criteriul sportiv pentru a evolua și în sezonul viitor al Ligii I, urmând ca Adunarea Generală a FRF, de la 1 iunie, să ia o hotărâre definitivă în ceea ce privește numărul de echipe din prima ligă. (C.S.)

Articolul precedentCârţu tot nu s-a calmat!
Articolul următorDeputatul Cătălin Drăgușanu îl ia la întrebări pe ministrul Niță

2 COMENTARII

  1. fosilele comuniste nu dispar niciodata dupa ce au supt tot ca niste capuse acum fac liga tot mai mica asa da dezvoltare fotbalului romanesc , nu inteleg de ce nu demisioneaza mitica.

  2. E timpul sa ne trezim din euforie si sa pregatim din vreme viitorul sezon de liga 1 daca vrem sa nu fie ultimul pentru Piatra Neamt!
    Jucatorii merita o vacanta scurta, acum e vremea conducatorilor sa stabileasca antrenorii, strategia si posibilele tinte pentru viitorul sezon…o pregatire la sange si sa nu mai avem debuturi de genul celui de anul trecut 0-5 cu Petrolul!
    PS.
    Ar trebui lasate orgoliile deoparte…daca orasul nu poate sustine o echipa in liga 1, poate ca ar trebui ca actionarii sa gaseasca sponsori din alte zone capabile sa sustina o echipa in prima liga la un nivel superior. Altfel e pacat de eforturile pietrenilor din anii anteriori si aici ma refer la baza sportiva una competitiva pentru liga 1, care din pacate este putin populata la meciuri si datorita rezultatelor modeste din ultimii ani.
    Orase similare ca al nostru si ai ma refer in special la Tg.Jiu sau Giurgiu au facut performante in sezonul trecut…Pe cand si noi?

Comments are closed.