pietricica turism
serbarile zapezii

Angelo MassoneÎn urma unei analize a prestaţiilor jucătorilor de la schimbarea antrenorului Ze Maria cu Vanja Radinovic, Angelo Massone a decis de comun acord cu tehnicianul sârb să trimită cinci jucători la echipa a doua a clubului, până la finalul campionatului.

Aceştia sunt: Chitoşcă, Ichim, Aldea, Rusu şi Wellyson.

Angelo Massone a fixat şi preţul biletelor pentru partida Ceahlăul – Rapid, care se va disputa luni, 11 mai, de la ora 20.30: 40 de lei, intrare generală.(Mihai STOIAN)

2 COMENTARII

 1. pai Rusu nici nu a mai jucat, de ce e trimis la echipa a 2 a ?
  cu exceptia lui, restul nici nu aveau ce cauta in lot in acest campionat.
  eu de mult imi bat gura ca de ex. Chitosca e un caz pierdut pt. orice echipa, nu doar pt. Ceahlaul, nu stie conceptul simplu de "pasa", ci conceptul "ai n-ai mingea tragi la poarta", si astfel nu paseaza deloc si trage de la mijlocul terenului, si suteaza intotdeauna si prost, penibilll.
  Aldea, un rebut de la Steaua adus de bun la Ceahlaul, n-are nici o treaba saracu..
  Ichim si Welison atata pot, nu degeaba a fost exclus in iarna, ca de bun nu cred. Apoi a fost readus din lipsa de jucatori.
  Ce semeni culegi mai apoi, cand nu bagi nici un ban in echipa si mai mult, cu ceva timp inainte au fost scosi bani din club, rezultatul nu poate fi decat unul : esec total, facere de ras si Retrogradarea.
  previziunea mea pesimista este ca Massone va vinde toti jucatorii vandabili si va fugi cu banii in Italia.
  ce plan de rezerva in liga 2 … arivederci…
  sper sa ma insel cu privire la aceasta previziune, pt. eu chiar tin din inima la aceasta echipa, nu ca multi din conducere care au vazut doar o afacere si au pus clubul pe butuci.
  revin la vorba mea : numai timpul ne va salva in mod natural de actualii conducatori (vreo 10 ani poate), stiu e mult dar asta e. Asa ca , cupe europene la Piatra poate peste 10 ani (si nu cu Massone, in nici un caz).
  Ciao

Comments are closed.