LIGA ELITELOR Meciurile CSM Ceahlăul-FCSB, în pericol de a nu se disputa, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMeciurile dintre echipele U17 şi U19 ale CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi FCSB sunt în pericol de a nu se disputa, anunţă clubul gazdă.

Partidele sunt programate miercuri, 21 noiembrie, de la orele 12:00 şi 14:00, dar este necesară deszăpezirea de urgenţă a terenului sintetic de la stadionul municipal.

„CSM Ceahlăul face un apel la orice persoană doritoare în a ne ajuta să pregătim terenul cu gazon sintetic pentru jocurile oficiale cu FCSB. Din cauza ninsorii din ultimele zile terenul este impracticabil şi jocurile programate miercuri, 21.11.2018 cu FCSB de la ora 12:00 și 14:00 trebuie să se dispute. Dorim ca aceste meciuri să se joace pentru a nu pierde cu 0-3 şi pentru a nu fi amendaţi! Aşadar, cine are o lopată şi o folie de nailon este aşteptat să ni se alăture. Vă mulţumim!”, se precizează pe pagina de Facebook a echipei pietrene. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ)

Articolul precedentRecital de pian Ioana Veţean şi Luca Pulbere
Articolul următorACTUALIZARE O femeie din Pângărați a plecat de acasă în pijama, a fost găsită moartă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.