***** ACTUALIZARE Astăzi, 20 noiembrie, polițiștii din localitate au găsit-o pe Maria Chirilă moartă, pe un teren viran de la marginea satului. Se pare că femeia a murit înghețată, din cauza frigului din timpul nopții, dar acest lucru va fi stabilit cu exactitate după ce medicii legiști vor face necropsia cadavrului.

***** ȘTIRE INIȚIALĂ

Maria Chirilă (68 de ani), din Pângărați, a dispărut de acasă, fără nicio explicație, în ziua de 19 noiembrie. Fiica ei a anunțat poliția, iar agenții de la Secția Rurală Gârcina desfășoară acțiuni de căutare a femeii.

“La data dispariţiei, femeia era îmbrăcată în pijama şi era încălţată cu papuci de culoare deschisă. Semnalmentele femeii sunt: înălţime – 1.68 metri; greutate – 50-55 kilograme; părul blond, tuns scurt. Poliţiştii au efectuat verificări în localitatea Pângărați, însă până în prezent femeia nu a fost identificată”, a declarat agentul Georgiana Moșu, din cadrul BIroului de presă al Poliției Neamț. Oricine deține informații care pot conduce la găsirea Mariei Chirilă este rugat să sune la 112. (C.M.)