***** ACTUALIZARE Astăzi, 20 noiembrie, polițiștii din localitate au găsit-o pe Maria Chirilă moartă, pe un teren viran de la marginea satului. Se pare că femeia a murit înghețată, din cauza frigului din timpul nopții, dar acest lucru va fi stabilit cu exactitate după ce medicii legiști vor face necropsia cadavrului.

***** ȘTIRE INIȚIALĂ

Maria Chirilă (68 de ani), din Pângărați, a dispărut de acasă, fără nicio explicație, în ziua de 19 noiembrie. Fiica ei a anunțat poliția, iar agenții de la Secția Rurală Gârcina desfășoară acțiuni de căutare a femeii.

ACTUALIZARE O femeie din Pângărați a plecat de acasă în pijama, a fost găsită moartă, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La data dispariţiei, femeia era îmbrăcată în pijama şi era încălţată cu papuci de culoare deschisă. Semnalmentele femeii sunt: înălţime – 1.68 metri; greutate – 50-55 kilograme; părul blond, tuns scurt. Poliţiştii au efectuat verificări în localitatea Pângărați, însă până în prezent femeia nu a fost identificată”, a declarat agentul Georgiana Moșu, din cadrul BIroului de presă al Poliției Neamț. Oricine deține informații care pot conduce la găsirea Mariei Chirilă este rugat să sune la 112. (C.M.)

Articolul precedentLIGA ELITELOR Meciurile CSM Ceahlăul-FCSB, în pericol de a nu se disputa
Articolul următorMențiuni pentru liceenii nemțeni la concursul național „Vrânceanu Procopiu”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.