pietricica turism

“ANUNŢ OFICIAL!!! Echipa AS Teiul Poiana Teiului se retrage din campionat datorită tuturor celor care şi-au bătut joc cu nonşalanţă în acest sezon şi nu numai, de această grupare, ce nu este dorită să ocupe şefia clasamentului (este o constatare cât se poate de reală), toate acestea întâmplându-se chiar sub ochii celor ce conduc destinele fotbalului judeţean Neamţ! Ne retragem lăsând loc tuturor cunoştinţelor apropiate «dumnealor» facilitându-le astfel un loc de play-off!!! Semnează Preşededintele Asociaţiei Sportive «Teiul Poiana Teiului» ENACHE PAUL CONSTANTIN”, a postat chiar Paul Enache, viceprimar ALDE la Poiana Teiului, pe pagina de Facebook a echipei de fotbal, dar şi în comentarii pe ZCH NEWS.

Nu este prima oară, când astfel de acuze sunt lansate dinspre Poiana Teiului. Paul Enache a fost nemulţumit şi la meciul din tur cu Bradu Borca: “Arbitrii au avut multe scăpări. Eu am trăit cu impresia că suntem tocați cu finețe pe întreaga durată a partidei. La primul gol al gazdelor, un jucător al nostru a fost faultat, nu s-a fluierat, acțiunea a continuat, iar mingea, în 3-4 secunde, a ajuns în careul nostru și apoi s-a dus în plasă. Arbitrii trebuie să înțeleagă că nu sunt dumnezei, iar noi, muritorii de rând, să stăm în genunchi în fața lor. Fără noi, cei care susținem fotbalul, ei, ca arbitri, nu ar exista. Și spun asta fără să vreau să supăr pe nimeni de la Borca; acolo am prieteni și multe cunoștințe, iar cu unii am trăit momente frumoase în anii din urmă. De aceea cred că, la viitoarele partide directe, atmosfera nu trebuie să fie ostilă, fie că jucăm la Borca sau la Poiana Teiului. Noi reprezentăm zona montană și nimic mai mult”, declara la acea vreme viceprimarul într-un interviu pentru Mesagerul de Neamţ, în care ameninţa, de altfel: “Dacă arbitrii vor continua atacul, voi retrage echipa”.

În urma partidei cu Bradu Borca, Paul Enache s-a ales cu o suspendare de un an. Pe teren a fost 2-1 pentru Borca, dar Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ a găsit o serie întreagă de “probleme extrafotbalistice”. Suspendarea iniţială a fost de 8 etape, dar cum arbitrul consilier judeţean PSD, Florin Cozma, a adus un certificat medico-legal, AJF Neamţ a prelungit pedeapsa la un an.

În etapa de duminică, 19 martie, Teiul Poiana Teiului a pierdut, cu 1-3, meciul disputat la Speranţa Răuceşti, dar se menţine în fruntea Ligii a IV-a, pentru că adversarii de la Bradu Borca au stat. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

1 COMENTARIU

  1. Da.are dreptate dar nu cred ca a fost la meciul cu borca.gol din corner si gol din lovitura libera.

Comments are closed.