Comisia de Competiții și Disciplină a Asociației Județene de Fotbal (AJF) Neamț a dictat 4 sancțiuni după disputarea meciurilor din etapa a 19-a a Ligii a IV-a. Trei dintre abateri s-au petrecut la partida LPS Piatra Neamț-Voința Dobreni, încheiată cu scorul de 4-4 (1-2).

LIGA A IV-A: Gabur și Mihuț (Voința Dobreni), „agitaţi” la meciul de la Piatra Neamţ!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFotbalistul Daniel Gabur (Voinţa Dobreni), a fost eliminat din joc în minutul 90+2 pentru cumul de cartonaşe galbene (minutele 72 şi 90+2). După ce a primit cartonaşul roşu, Gabur l-a scuipat şi înjurat pe arbitrul de centru și a fost suspendat 6 etape și amendat cu 400 lei.

Vinovat de un gest necugetat s-a făcut și Dorin Mihuț, delegatul echipei Voinţa Dobreni. El a fost trimis în afara incintei terenului de joc, după ce a ameninţat şi înjurat arbitrul de centru în minutul 90+2  și a fost suspendat două etape și amendat, la fel ca Gabur, cu 400 lei.

Voința Dobreni trebuie să mai achite o amendă de 200 de lei și pentru neplata cartonaşelor galbene şi a unui cartonaș roșu.

Şi Marian Paveluc (Unirea Tămăşeni) a fost eliminat din jocul cu  Cimentul Bicaz (0-1) în minutul 86, pentru cumul de cartonaşe galbene (minutele 74 şi 86) și a primit o etapă de suspendare. (Ana MOISE)

Articolul precedentNoi cheltuieli la bugetele locale, “bucurii” de la PSD Botoşani!
Articolul următor32 de locuinţe ANL la dispoziţia pietrenilor! Primăria solicită actualizarea dosarelor!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.