Federaţia Română de Fotbal a anunţat împerecherile pe judeţe pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Astfel, viitoarea campioană a judeţului Neamţ va înfrunta pe 17 iunie (acasă) şi pe 24 iunie (în deplasare) echipa CSM Focșani 2007, campioana judeţului Vrancea.

LIGA A IV-A: FRF ne-a stabilit adversara pentru Liga a III-a, ZCH NEWS - sursa ta de informații
CSM Focșani 2007

În situația în care, după disputarea celor două jocuri, egalitate se menține (la puncte și la golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu și se declară câștigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă și în aceste condiții egalitatea persistă, jocul se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauză între ele, dar cu o pauză acordată la terminarea celor 90 de minute de joc.

În cazul în care egalitatea se menține și după reprizele de prelungire, echipa câștigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare.

Sancțiunile care decurg din cumul de cartonașe galbene primite de jucători în campionatul Ligii a IV-a nu acționează în meciurile de baraj, menținându-se  numai suspendările aplicate pentru alte abateri disciplinare.

În Neamţ, ultima etapă a sezonului regulat are loc astăzi, 31 mai, de la ora 18:00, după care va urma play-off-ul. Pentru titlul de campioană a judeţului se „bat” Bradu Borca şi Teiul Poiana Teiului. (Ana MOISE)

Articolul precedent„Hanul Urșilor” – închis de DSP
Articolul următorSinucidere misterioasă la 16 ani – sătul de viață
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.