ceahlaul II 01Etapa a 20-a din Liga a III-a nu a fost una cu noroc pentru echipele nemţene. Ceahlăul II a pierdut cu 0-3 (0-0) meciul jucat pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, însă victoria oaspeţilor s-a conturat în ultima jumătate de oră a meciului, când au şi marcat prin Fulop, în minutele 60 şi 75, iar Răduţoiu a închis tabela la 0-3, în minutul 82.

Petrotub Roman a pierdut şi ea pe teren propriu, cu 1-2 (1-0), partida jucată în compania celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Gazdele au deschis scorul în prima repriză, prin Ţapu, în minutul 30, dar în partea a doua a jocului, oaspeţii au întors soarta meciului prin golurile marcate de Gyorgy, în minutul 60 şi Csuros, în mintul 81.

ceahlaul II 02Nici Cetatea Târgu Neamţ nu s-a ales cu vreun punct din deplasarea de la Pojorâta. Bucovina, surpriza acestui campionat, a câştigat cu 2-1 (2-0), prin punctele marcate de Rus, în minutele 31 şi 38, iar în partea a doua Bobric a redus din diferenţă în minutul 75.

Ştiinţa Miroslava a învins în deplasare cu 1-0 pe Sporting Lieşti, prin golul marcat de Ghirasim, în mintul 52 şi îşi păstrează locul de lider al seriei I, cu 43 de puncte, fiind urmată de Bucovina Pojorâta, care a acumulat 39 de puncte şi Sepsi Sfântu Gheorghe, cu 33 de puncte. Pe locul 4 se situează Cetatea Târgu Neamţ, cu 30 de puncte, urmată de Petrotub Roman, cu 26 de puncte. Aerostar Bacău încheie plutonul primelor 6 echipe, favorite pentru play-off, cu 26 de puncte, la numai 2 puncte distanţă de AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, care a adunat 24 de puncte şi speră să detroneze echipa din Bacău.

În play-out, Ceahlăul II a acumulat numai treipuncte, fiind penultima, fără nicio victorie la activ, în 17 etape. (Mihai STOIAN; FOTO: Gelu CRĂCANĂ – Ceahlăul II – Sepsi Sfântu Gheorghe: 0-3)

ceahlaul II 03

 

 

 

 

 

 

 

ceahlaul II 04