0:00

Lidl vă invită la Caravana „Bucătar din plăcere”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCampania organizată de Lidl, „Bucătar din plăcere” va ajunge în week-end-ul 5-6 august la Iași. Evenimentul se va desfășura în fața Palatului Culturii începând cu ora 17.00, participanții putând învăța tehnici de gătit de la Chef Florin Dumitrescu și Teodora Rogobete și vor putea câștiga premii și vouchere de cumpărături. Mai multe detalii despre acest eveniment puteți găsi în comunicatul de presă de mai jos:

Sub sloganul “Facem spectacol în bucătărie”, caravana Lidl pornește la drum în 9 orașe din țară, pentru a descoperi modurile inedite în care bucătăria poate fi îmbinată cu distracția. Între 5 și 6 august, Caravana “Bucătar din plăcere” va ajunge la Iași și va găzdui un eveniment ce va transforma gătitul într-un real spectacol.

Evenimentul din Iași va avea loc între 5-6 august, începând cu ora 17:00, în  fața Palatului Culturii. Pe parcursul celor două zile de eveniment, caravana va organiza la scenă deschisă demonstrații de gătit susținute de către Chef Florin Dumitrescu și Teodora Rogobote, workshop-uri de fitness și alimentație sănătoasă, momente de umor și jocuri interactive, karaoke, ateliere pentru copii, nenumărate concursuri și momente surpriză oferite de invitații speciali ai caravanei. Spectatorii evenimentului vor avea oportunitatea de a câștiga premii și vouchere de cumpărături Lidl dar și de a participa la un concurs special susținut de Freeway, Argus și Gelatelli, prin care pot câștiga un circuit pentru două persoane în Franța, Coasta de Azur-Valea Loarei și Paris, oferit prin Lidl Tour.

Pe lângă multitudinea de surprize și premii pregătite de Lidl în fiecare moment, caravana „Bucătar din plăcere” va găzdui la finalul celor două zile de eveniment și un concert surpriză.

După edițiile din Brașov, Sibiu, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, Oradea și Iași, Caravana „Bucătar din plăcere“ va porni din nou la drum, explorând ingredientele spectacolului în bucătărie, în orașele Mangalia (14-15 august) și București (26-27 august)”.

 

Articolul precedent6 august – Ziua Hramului Muntelui Ceahlău
Articolul următorA ucis pentru un salam și-o pâine, stă 3 ani la pușcărie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.