pietricica turism

Conducerea Lidl România a decis și anul acesta ca toți angajații din cele peste 200 de magazine din întreaga țară să beneficieze de două zile libere de Paşte. Ca urmare, magazinele vor fi închise pe 16 și 17 aprilie, în prima și a doua zi de Paște.

“Clienții Lidl pot face cumpărăturile pentru pregătirea mesei de Paște până pe 15 aprilie inclusiv, urmând ca activitatea magazinelor să fie reluată pe 18 aprilie”, se precizează într-o informare de presă a Lidl România.

Lidl România are în prezent o rețea de peste 200 de magazine la nivel național și peste 5.000 de angajați, dintre care peste 4.000 lucrează în magazin.

“Decizia Lidl de a oferi două zile libere de Paște și de Crăciun angajaților din magazine completează demersurile companiei de a răspunde nevoii de timp liber a angajaților. Pe lângă zilele libere acordate cu ocazia celor două sărbători, angajații din magazinele Lidl beneficiază și de zile de concediu ce cresc progresiv în primii 3 ani de activitate în companie.  În plus, Lidl este retailerul cu cele mai mari salarii în rândul angajaților din magazine, cel mai mic salariu în companie fiind de 2.315 lei brut, cu bonuri de masă incluse”, precizează aceeaşi sursă. (ZCH NEWS; FOTO: Lidl România)