Creativitatea nu cunoaște limite atunci când ai la îndemână instrumentele potrivite. Din 21 septembrie, la Lidl vei găsi tot ce-ți este necesar pentru a pune bazele propriului atelier de creație.

Fie că dorești să faci mici retușuri hainelor tale, să croiești și să coși o ținută concepută de tine sau să creezi decorațiuni inedite pentru locuință, începând cu 21 septembrie, fă o vizită în magazinele Lidl pentru a te pregăti de lucru.

N-a fost niciodată mai simplu să fii propriul designer de modă! Cu ajutorul mașinii de cusut (359 de lei) îți vei putea pune în aplicare orice idee și te vei putea mândri cu creațiile tale vestimentare. Dotată cu 33 de funcții de coasere și cu o funcție automată în patru trepte pentru coaserea butonierelor, aceasta este compatibilă și cu materiale speciale, precum jerseul sau țesăturile stretch.

Dacă vrei să faci mici retușuri manuale, alege unul dintre cele trei modele de seturi universale de cusut (19,99 de lei). Acestea conțin o multitudine de accesorii ce te pot ajuta să croiești, să măsori și să coși. Util îți va fi și setul de foarfeci (11,99 de lei), ce include patru foarfeci cu mânere confortabile.

Pentru că lucrul cu acul și cu ața necesită o bună vizibilitate a suprafeței de lucru, Lidl îți oferă o lampă cu lumină naturală (79,99 de lei) și două modele de lupe (19,99 de lei). Acestea te vor asigura că vezi chiar și cele mai mici detalii și că nu-ți suprasoliciți vederea.

Din 21 septembrie, la Lidl vei găsi tot ce-ți trebuie pentru creații handmade uimitoare, în propriul atelier!

Articolul precedentExplozie a cazurilor de abuz sexual asupra minorilor în luna august
Articolul următorACTUALIZARE DOSARUL “MAFIA LEMNULUI” Cei 5 reţinuţi, puşi sub control judiciar!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.