ceahlaul chertic 02Tehnicianul pietrean Lidi Chertic, s-a declarat mulţumit de atitudinea tinerilor săi jucători, la finalul partidei Ceahlăul – Rapid, meci încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea giuleştenilor.

“Sunt mulţumit de atitudinea acestor tineri minunaţi, care au înţeles să joace fără complexe în faţa Rapidului. Ne aşteaptă jocuri grele atât în campionatul de elită al juniorilor, cât şi cu Academica Clinceni, dar vom încerca să facem faţă provocărilor”, a spus antrenorul principal al Ceahlăului.

De partea cealaltă, tehnicianul Dan Alexa a criticat jocul echipei sale după marcarea celor două goluri: “A fost un meci în care ne-am creat ocazii mari de a marca în prima repriză, dar pe care le-am ratat cu seninătate. După marcarea celor două goluri mă declar nemulţumit de jocul echipei, în special din ultimul sfert de oră. Nu e posibil să jucăm într-o manieră care să conserve rezultatul, în faţa unei echipe neexperimentate”.

Ceahlăul continuă să ocupe ultimul loc în seria I a Ligii a II-a cu 8 puncte, la numai un punct distanţă de Oţelul Galaţi, care este pe locul 12 şi care în ultimul meci al etapei intermediare, a pierdut miercuri seară, 25 noiembrie, cu 0-1 meciul de pe teren propriu contra Daciei Unirea Brăila. (Mihai STOIAN)

CLASAMENT LIGA A II-A

1.Rapid Bucureşti33
2.Dunărea Călăraşi30
3.FC Academica Clinceni30
4.Dacia Unirea Brăila30
5.FC Farul Constanţa25
6.SC Bacău22
7.Rapid CFR Suceava21
8.Gloria Buzău20
9.ACS Berceni16
10.CS Baloteşti12
11.Bucovina Pojorâta11
12.Oţelul Galaţi9
13.Ceahlăul Piatra Neamţ8

 

Articolul precedentCupa EHF: HCM Roman a “căzut” în optimi cu Corona Braşov
Articolul următorRaul Papalicef: „Dacă pârtia nu îndeplineşte condiţiile, nu se va schia la Piatra-Neamţ”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.