0:00

Liderul FSLI dă vești bune angajaților din învățământ despre voucherele de vacanță, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBanii pentru voucherele de vacanță ale profesorilor au fost virați pentru a se putea emite cardurile. Anunțul a fost făcut de președintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, Simion Hăncescu pentru edupedu.ro.

Valoarea voucherelor de vacanță în anul 2024 este de 1.600 de lei pentru angajații din Educație.

Pentru personalul din sistemul de învăţământ se acordă anual vouchere de vacanţă în cuantum de 1.600 lei, în perioada 1 ianuarie 2024 – 31 decembrie 2026, ale căror salarii nete sunt de până la 8.000 lei inclusiv, prin raportare la salariul net cuvenit funcției de bază din luna acordării acestora.

Pentru personalul din sistemul de învăţământ în calculul salariului net cuvenit funcției de bază de până la 8000 lei sunt incluse toate drepturile salariale aferente funcției de bază.

Voucherele de vacanță se impozitează cu 20%.

Liderul FSLI a menționat că angajații din învățământ ar trebui să primească voucherele până la data de 14 iunie.

Z.C.

Articolul precedentAccident în comuna Sagna. Un bărbat transportat la spital
Articolul următorȘtire actualizată. Alarmă falsă cu bombă la Patriarhia Română. Suspectul ar fi din Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Când ni se restituie vaucherele (aferente lunilor septembrie-decembrie 2022)din anul școlar 2022-2023, neacordate în mod discriminator (unele scoli au acordat corect,altele nu)),profesorilor titulari ,fără întrerupere în activitate, detașați intr-o școala care si-a permis sa ne oprească acest drept .
    A verificat cineva cine ne-afolosit vaucherele?

Comentariile sunt închise.