Luna martie va aduce încheierea a trei noi contracte între firme specializate și Primăria Roman. Primele achiziții publice vizează întreținerea și reparațiile de drumuri, dar cea mai importantă procedură este pentru alimentarea cu energie electrică a Aleei Industriilor, cea care permite funcționarea fabricii de airbaguri.

“Miercuri și joi se vor desfășura licitațiile pentru lucrarea de întreținere și reparații drumuri, respectiv achiziția de mixtură asfaltică. Lucrarea de realizare a alimentării cu energie electrică pe Alee Industriilor ne-a fost admisă de ANRMAP, iar pe 12 martie va avea loc achiziția”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Cea mai mare parte a sumei alocată în acest an pentru reabilitarea străzilor – în total de 30 miliarde de lei vechi – va fi utilizată pentru covoare asfaltice. Totuși, în aceste prime zile de primăvară, s-a intervenit cu plombări pe Ecaterina Teodoroiu, bd. Republicii, Păcii, Dobrogeanu Gherea, Florilor, Oituz, C.A. Rosetti, Griviței, Smirodava, Bogdan Dragoș și Miron Costin. (C. MATEI)