0:00

Liceeni de la Colegiul Tehnic de Transporturi vor vizita Facultatea de Mecanică Iași, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiColegiul Tehnic de Transporturi din Piatra-Neamț și Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi’’ din Iași au încheiat un protocol de colaborare în cadrul subproiectului Şcoala de vară pentru elevi „Vreau să fiu student”. Subproiectul face parte din Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE), finanțat prin Schema de Granturi pentru Universități.

În cadrul acestuia, în perioada 30 iunie-14 iulie, un grup de 25 de elevi ai Colegiului Tehnic de Transporturi Piatra Neamț, selectați din toți anii de liceu (IX-XI), vor beneficia de o mobilitate de două săptămâni la Iași, organizată de Facultatea de Mecanică.

Liceeni de la Colegiul Tehnic de Transporturi vor vizita Facultatea de Mecanică Iași, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiElevii vor fi cazați în cămine din Campusul ”Tudor Vladimirescu” (cazare, masă și transport gratuite) și vor beneficia de activități de lucru, sportive, vizite de studiu, vizite culturale, precizează conducerea colegiului pietrean.

Vineri, 13 iunie, elevii colegiului au primit vizita reprezentanților facultății din Iași și au avut ocazia să afle, chiar de la echipa de proiect, programul de desfăşurare a activităţilor grupului ţintă în Şcoala de vară și beneficiile proiectului. Este o bună modalitate de a le arăta liceenilor o parte din viața de student.

A.C.

Articolul precedentMinivacanță de trei zile la Rusalii
Articolul următorÎncă un tânăr și-a pierdut viața într-un accident cu motocicleta!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.