0:00

Încă un tânăr și-a pierdut viața într-un accident cu motocicleta!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNumărul deceselor cauzate de accidente în care au fost implicați motocicliști a mai crescut cu unul în această seară, 16 iunie. Un tânăr de 35 de ani a murit, iar două femei, mamă și fiică, au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 29, între localitățile Baisa și Vlădeni, din județul Botoșani, în urma coliziunii dintre un autoturism și o motocicletă.

Încă un tânăr și-a pierdut viața într-un accident cu motocicleta!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, printre care și cea de terapie intensivă mobilă.

Echipajele medicale au constatat faptul că motociclistul, un bărbat de 35 de ani, era inconștient. Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Conducătoarea auto, de 21 de ani, dar și mama acesteia, în vârstă de 40 de ani, au fost preluate de un echipaj SMURD și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Acestea erau conștiente și cooperante”, precizează locotenent Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

Angela Croitoru

Foto: ISU Botoșani

Articolul precedentLiceeni de la Colegiul Tehnic de Transporturi vor vizita Facultatea de Mecanică Iași
Articolul următorStart la examenul de Bacalaureat 2024. Prima probă orală la Limba română
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.