0:00

Liberalii, încrezători în succesul lor de la alegerile locale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe măsură alegerile locale bat la ușă partidele încep să-și aducă aminte că există presă și alegători. Senatorul liberal Eugen Țapu a anunțat, pe 29 ianuarie, cu ocazia unei declarații de presă, că organizația municipală PNL Piatra Neamț a intrat „în linie dreaptă” pentru pregătirea alegerilor locale din iunie 2016. „Avem candidat desemnat de organizația PNL, validat la București, care este pregătit să intre în cursa electorală și să câștige. Este vorba de domnul Dragoș Chitic, care este acum și președinte unic al organizației municipale Partidului Național Liberal Piatra Neamț, organizație care îl susține categoric. Toți liberalii din Piatra Neamț sunt alături de Dragoș Chitic. Pe cei care au avut alte gânduri i-am invitat afară, pentru că lucrurile trebuie să fie clare: ori ești cu noi ori nu ești cu noi!”, a declarat Eugen Țapu.

Cum au demarat, oficial, intrarea în campania electorală, și primarul Chitic a anunțat că pornește în luptă cu ideea de a câștiga. „Am preluat conducerea organizației municipale. Legătura mea cu echipa liberală devine mai strânsă de astăzi și sunt convins că organizația municipală a Partidului Național Liberal are toate șansele să devină una dintre cele mai puternice organizații locale. Trebuie să continuăm, împreună cu echipa, o administrație performantă la Primăria Piatra Neamț”, a spus primarul Dragoș Chitic.

Andreea Amariei

Nota redacției: Am ales această fotografie pentru ilustrare deoarece am ținut să le amintim liberalilor că au o datorie față de istoricul partidului lor și pentru că nu înțelegem să publicăm poze de grup, electorale, doar pentru dânșii a declarat că se apucă de campanie.

Articolul precedentAmical județean: Piatra Neamț vs. Roman
Articolul următorPiatra Neamț: Știi ce atribuțiuni are viceprimarul Cătălin Misăilă?
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. liberalii astia de azi sunt doar cu numele in rest la fel ca altii – lasati vrajelile cu trecutul glorios liberal ca nu tine

Comentariile sunt închise.